AMBALAJE ORADEA

Depozitul tau cu produse de ambalare.

Va oferim o gama completa de produse, organizate in categorii, pentur toata industria de ambalare. Categorii de produse: Carton, Benzi adezive, Folii cu bule, Folie stretch, produse din Polietilena si altele.

Despre noi

Comercializam produse din industria de ambalare, oferind gama de produse completa si preturi competitive pe piata. Pentru produsele noastre va oferim preturi de producator.

Dupa o experianta de peste 20 de ani in productia si distributia de produse pentru ambalare, venim in intampinarea toturor clientilor, mici si mari, cu produse calitative si la preturi competitive. Va punem la dispozitie o gama completa de peste 250 de produse de calitate maxima.

Fie ca detii o afacere mica sau mare, la noi dispui de stocuri care sa satisfaca si cele mai mari cerinte.

Echipa noastra avand o experienta majora in industria de packaging, va sta la dispozitie pentru cotatii pentru produsele custom, si va asigura logistica necesara astfel ca produsele comandate prin magazinul nostru, sa ajung in cel mai scurt timp si in siguranta la dumneavoastra.

Astfel ca livrarea produselor, sa nu incurce in nici un fel buna desfasurare a afacerii dumneavoastra.

500
CLIENTI MULTUMITI
350
PRODUSE
2000
SUPRAFATA DEPOZIT
3000
CAPACITATE PRODUCTIE

Ambalaje Oradea

Cu experienta in domeniul de packaging de peste 20 de ani, va punem la dispozitie o gama larga de produse, peste 350 la numar. Capacitatea de productie pentru produsele noastre este de peste 3000 de produse / zi, toate la calitate maxima folosind materie prima de inalta calittate.

Cu o suprafata de peste 2000 de metri patrati de depozitare, detinem pe stoc produse suficiente pentru clientii nostri.

Categorii produse

Polietilena expandata (PEE) (43)

Polietilena (6)

Folie stretch (12)

Folie cu bule (36)

Carton (60)

Banda adeziva (23)